WEEKEND

Så här såg jag ut i lördags när vi åkte iväg för att fira villaavslutning, jag älskar verkligen den här Adidas jackan!
Jag måste bara få säga det igen, damn vilken lyckad fest vi hade! Ska sätta mig ner och kolla genom bilderna senare och se ifall det finns några normala bilder som jag vågar publicera ;) Vi hade fixat värsta set up'en med ölkran, värsta klubblamporna och våra trogna DJ'ar stod så klart för musiken. When we party - we party in style. Så STORT tack till alla underbara människor som var med och gjorde kvällen oförglömlig, lots of love!WISH

Just nu dreglar jag över dessa godsaker från H&M:
 
 COZY TIME

Myspys time i sängen med pinterest och min älskade grötskål.
Måste faktiskt medge att jag ser framemot hösten en smula, att få ligga under täcket och mysa med massa levande ljus och tedrickande utan att ha skuldkänslor ;) SUMMER FAVORITE

Får jag lov att presentera en klyschig spegelselfie samt sensommarens lätt skönaste outfit! Shortsen har röda söta blommor på sig och är så luftiga och sköna så det är inte sant.. Sen har jag gått och blivit totalkär i croptops, helt freaking unbelievable med tanke på att jag aldrig tyckt om att gå runt och visa min mage. Det här har i alla fall varit min favorit outfit när jag svassat omkring här hemma, både shortsen och toppen fyndades på H&M :) 
Är en liten periodare när det kommer till svartvita foton.
Som ni kanske ser så är jag inne i en sån period var jag tycker att allt ser bättre ut i svartvitt just nu? ;) PRECIOUS

Är det något jag värdersätter högt så är det mina lugna tysta morgonstunder, det finns nog inget så skönt som att få ta det lugnt och vakna upp i sin egen takt! Nu drar jag iväg till skolan, hoppas ni har en bra dag :) TINY BUT MIGHTY

Underbara unge <3 
Så igår fick vi äntligen åka och träffa den nyblivna lilla familjen. Tösen var sex dagar gammal igår och så länge orkade jag vänta på att få träffa henne, otålig som man är ;) Så liten, men den tjejen vet redan hur man ska stjäla hjärtan! Mamma och pappa kommer minsann ha problem med killar om ett par år ska jag berätta, haha!
Min underbara guddotter! C,M&BÖNAN

Efter många avbokningar på grund av väderförändringar och andra förhinder kom vi oss äntligen iväg på en mycket omtalad fotografering en lördagskväll i början av augusti.
Jag, Carro, Marcus och lilla bönan i magen drog iväg ut till Gamla Hamn och försökte fånga dom få solstrålarna som lös, kärleken lös däremot bestämt starkare än solstrålarna! Carro och Marcus var jätte duktiga, med tanke på min lilla ringrostighet från att inte ha fotat på en stund och nervositeten från att stå framför kameran. Ringrostigheten samt Marcus och Carros nervositet var dock som bortblåst efter ett par minuter in i fotograferingen!
Det var verkligen i sista minuten fotograferingen blev av, för 12 dagar efter så var lilla bönan född och idag ska vi äntligen få åka ut och träffa den nyblivna familjen! 
 SCHOOLDAY

Hallå på er!
Hoppas ni har haft en bra förmiddag? Själv har jag hunnit vara i skolan och drog hem vid lunchen, vi håller på med ett super roligt projekt som jag likväl kan jobba med hemifrån. Jag måste bara säga det en gång till; jag älskar den här utbildningen och framför allt vår underbara handledare!
Det är så roligt att vara back to basics och få hålla på med något man verkligen älskar. Jag älskar känslan jag får när jag sitter i skolan och det verkligen slår mig att det är det här jag verkligen brinner för! Nedan följer ett par everyday randoms från de två skrivborden jag spenderar mest tid vid ;) 
Mina nya fina så gott som vita skor, som har fått röd glowstick gojs på sig.......
Note to self: SKRUBBA PJUCKSEN!
 Och nu sitter jag vid skrivbord nr. 2 och jobbar på projektet, så oerhört taggad!MEALPREP

I början av augusti bestämde jag mig för att semester tiderna fick vara över, alltså; back to healthy eating again! Jag har verkligen varit småätandets drottning i sommar, något som jag verkligen inte mått bra av - varken mentalt eller fysiskt. Så förra veckan beslöt jag mig för att prova på "meal prep", så jag satte mig ner och gjorde upp ett schema med frukost, två snack, lunch och middag i en veckas tid. I söndags åkte jag iväg och handlade och sen var det bara att börja preppa maten!
10h, 70 portioner och kopiösa mängder kaffe senare var jag klar..
Så färgglatt och vackert!
 Tips för godaste quinoan: Skölj först med kallvatten och rosta sen i smaklös olja (jag använde koksolja - love that shit!). Rosta sen tills den börjar ge ifrån sig poppande ljud, typ som popcorn. Smaksätt sen vattnet som quinoan kokar i med valfria örter och salt!
 
Lagade totalt fem olika rätter med olika sallads / grönsaks tillbehör, did I mention I looooove rostade grönsaker med rödbetor och batat!?
 
Så nu ser det ut så här i vår kyl, en veckas mat färdig portionerat för två - för 80€! Ser verkligen fram emot dom utsökta batat-&quinoabiffarna!

Personliga åsikter om meal prep: Hittills (är ju bara på dag 2) så älskar jag konceptet med att ha färdiga mål portionerade. Jag går inte och småäter för jag vet att jag snart får plocka fram nästa mål och inte behöver ställa mig och laga nånting när jag är hungrig. Det blir så lätt att jag bara småäter mackor (mackor är verkligen min stora last..) istället för att ställa mig och laga mat istället. Så summa sumarum; I LOVE IT!

I'M BACK B*TCHES!

WELL HELLO THERE!

Först av allt vill jag väl ta och börja med att be om ursäkt för det abrubta blogg avbrottet! Tänker inte gå in på orsaken desto mer, annat än att det var en väldigt nödvändig paus från all social media! Under hela sommaren har jag haft noll kreativ inspiration, har knappt rört kameran, pennorna eller datorn! Det känns som om jag bara sprungit på och serverat lunch och kaffe åt sommarglada gäster på jobbet!
Nu har skolan dock börjat och inspirationen flödar utav bara den. Igår satte jag mig och jobbade i Illustrator för första gången på nästan tre månader och efter två timmars jobb hade jag en affisch klar - de ni! Satt mig till och med ner och ritade för första gången på närmare ett halvår igår kväll och vilken lycka - att jag har saknat utlopp för kreativiteten? JO MINSANN! 

 Så nu är jag tillbaka för att dela med mig av mig av min vardag igen - jag har många planer för bloggen ska ni tro! Hoppas ni är lika taggade som jag är!?