DETAILS


Grey, leather and gold.
Två detaljbilder av dagens outfit, byxorna hittade jag på loppis (chocker chocker!) för 5€ igår. Härmed utser jag mig själv till fynd-drottning ;)
Ha en superbra dag!



SNOWY

Inviger våren med den här pastelliga outfiten, älskar kombinationen av vitt, mint och roséguld!
Har gått runt och tittat på folks dystra kläder den senaste veckan, så jag var bara tvungen att ljusa upp min vardag lite :) 



SKURKARNA

Träffa dom morgonpigga, men dagströtta skurkarna Happy, Hilda och Tinkky!
Dom här tre vet hur dom ska smälta ens hjärta och samtidigt som dom är sluga som tusingen ;) Happy är nog min lilla favorit, han är så underbart mjuk och så kommer han och väcker mig fem minuter före alarmet ringer varje morgon. Då kommer han sakta tassandes, petar försiktigt på mig med tassen i ansiktet och sen slänger han sig ner brevid mig så som bara Happy kan. Varje morgon, så gosig och mjuk. 



CM

Sen vi flyttade från Vasa har pappa och jag haft loppisrundor på lördagsförmiddagar ett par gånger i månaden. Våra loppisrundor är en tradition sen jag gick i lågstadiet och höjdpunkten var nog när vi brukade hoppa på bussen för att gå på loppis i Kokkola! Igår var vi borta i tre timmar och båda fyndade rätt mycket den här gången. Jag hittade bl.a. dom här Cheap Monday jeansen för ynka 1,50,-! Får nog dock damma av mina sykunskaper och köpa nya nålar till symaskinen, för dom är allt för pösiga i midjan (så blir det när man är för lat för att prova innan) så får ta och sy in dom.. Annars kan jag nog inte vara nöjdare!  



BREKKIE

Croissanter, färskpressad apelsinjuice, kaffe, ägg och (bränt) bacon - What more is there to ask of? Snacka om att det är skönt med sovmorgon på fredagar, bättre start på en morgon får man nog söka efter!



KÖKSDRÖMMAR

 
Sitter och dricker kopiösa mängder kaffe (what else?), planerar, researchar och drömmer stora drömmar om nytt kök.. Åååh snacka om att jag väntar till dagen då man äger eget hus. Nu har vi ju det inte så dåligt ställt med tanke på att vi redan har turen att bo  i hus och får göra i princip vad tusan vi vill här!
 



YSL


 
Till att börja med måste jag nog medge att jag är jäkligt petig med att ha bra mascaror. Sen har smink alltid varit en sak som jag aldrig riktigt velat lägga ut pengar på, men så inser man ju hur petig man verkligen är och att man både kan och borde investera i lite dyrare smink. Sen är det ju en stor vardagslyx också, för vem blir inte glad av en mascara i guld liksom? Att den sen även luktar otroligt gott och men främst ger den dig gudomligt långa fransar, LOVE IT!



GENUINE

Ja vi hade ju minst sagt varierande väder i höstas och fram till jul, så det tog en stund innan jag tyckte mig behöva ordentliga vinterkläder. Men man kommer ju helt enkelt inte från det faktum att vi bor i ett jäkla polarland, så rediga vinter kängor och en värmande dunjacka är ju inte annat än en investering ;) Jag hann ju gå och svära över den långa leveranstiden och dom kalla graderna en liten stund, men efter många om och men fick jag äntligen min underbara jacka och mina snygga kängor!



2014 REVIEW