PAUS

 
Ny vecka, som jag tycker att vi inleder med ett kaffe stilleben! 
Jag filmade lite behind the scenes när jag gjorde den här fotograferingen, så nu ska jag ta och klippa ihop videon. 
Jag tänkte bara kika in här snabbt och önska er en trevlig dag!
 NATURAL

Igår skulle jag som sagt fota lite stilleben..
Jag hade riggat allt, fixat bakgrund och lagt alla saker som jag ville ha dom. Så skulle jag slå igång blixten men nej se hej, det ville den inte för den var stendöd! Gick runt som en tok och letade efter nya batterier, men hittade så klart inga någonstans här hemma. Så jag sket i det och plockade undan alla grejor i ren frustration, ibland går det liksom inte bara så som man tänkt sig. Idag passade jag däremot på att uttnyttja det lilla naturliga ljus som fanns i köket och tog lite nya bilder på mig. Det resulterade även i en ny header bild, var verkligen på tiden att byta ut den! Jag hade så svårt att välja mellan dom här två, jag älskar verkligen mitt hår på den första bilden!

 OPEN HEARTED

Jag har suttit och velat fram och tillbaka ifall jag ska skriva det här inlägget allt för länge. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag vill få fram över huvudtaget. Jag tycker inte om att vara privat här på bloggen och berätta allt som händer i mitt liv, så jag tänker inte gå in på den största orsaken till varför jag mått så dåligt den senaste tiden.

Jag känner dock att jag behöver få skriva av mig och vi kan ju kort börja med ett stort förlåt för min urtaskiga uppdatering.. Orsaken till min frånvaro är för att jag är nere i en sån stor jävla mental svacka och jag har nog inte riktigt velat erkänna det här för mig själv förrns nu. 
Jag har inte rört min kamera på snart en månad, jag har inte fixat några bilder även om jag har en miljon som ligger orörda och bara skriker efter mig. Jag orkar knappt hålla det fint och städat hemma och jag har ingen sorts inspiration när det kommer till matlagningen. Jag har inte haft någon energi till att träffa mina vänner, för jag har kännt mig som universums största bitterfitta. Träningen har gått käpprätt åt helvete och jag har dragit på mig allt för många extra kilon för att jag har tröstätit utav bara den. Jag har svassat runt i stora mjukiskläder och kännt mig grymt oattraktiv.

Det enda jag har gjort är typ att pimpla kopiösa mängder kaffe på soffan framför någon meningslös serie som förhoppningsvis kunnat föra bort mina negativa tankar en kort stund. Jag  är konstant trött och vaknar tröttare än vad jag var när jag somnade. Jag är mållös, uttråkad och vet inte vad jag vill med mitt liv. 
Det känns som om jag behöver ha nåt roligt eller spännande att se framemot hela tiden, annars blir jag uttråkad samt känner mig låst och bitter. Då frågar jag mig bara; Hur fan ska jag klara av livet om jag inte klarar av att vara uttråkad once in a while? Det är väl liksom inte som om livet är fyllt av spännande saker att se framemot hela tiden, eller?
Är det jag som är lat och tråkig när jag inte testar på eller planerar in roliga och spännande saker i mitt liv?
Nu när jag fått skriva av mig lite och avlasta lite negativ energi så inser jag att jag kastat lite väl mycket skit på mig själv. Jag vet vad jag kan, att jag är duktig på det jag gör och att jag kan klara av så mycket mer än jag anar. Nu får det faktiskt vara nog med att ligga och trycka ner mig själv.

Så nu ska jag ta och fota lite stilleben och dela med mig av alla OTROLIGA presenter jag fick i helgen när vi firade min födelsedag! Ber om ursäkt ifall det blev ett lite flummigt och känslosamt inlägg.MYS

Sitter med färg i ögonbrynen som bäst, idag är det en riktig ta hand om sig själv dag! Jag håller på att dra på mig värsta förkylningen så passar på att skämma bort mig själv lite, ska lägga ansiktsmask, ta ett kokhett fotbad och sen ta en lååång skön dusch. LYCKA!!!!!!

OH MY GOD FOR CRYING OUT LOUD GLÄDJESKUTT WOHOOOOOOO!!!

Idag har jag haft städdag här hemma och sen åkte vi iväg på kaffe till svärföräldrarnas. Efter det så åkte vi till affären och till min STORA lycka hittade jag choklad UTAN TILLSATT SOCKER!!!! Jag har varit utan socker i tio månader, men saknaden efter choklad blir inte lättare med tiden kan jag ju lugnt erkänna. 
Jag hoppade bokstavligen glädjeskutt när jag hittade den här chokladstången, gud vad jag ska njuta av den här senare ikväll alltså.. Får verkligen hoppas att den är god!SNEAK

Halloj på er!
För en vecka sen så hade jag och Irené äntligen vår fotografering som vi har planerat hur länge som helst. Vi höll på i över 6h så nu har jag precis gått genom alla 96 rawbilder och väljt ut mina favoriter. Jag måsta bara säga det, gud vad jag älskar den här tjejen alltså. Hon är en av mina äldsta vänner och en av dem som jag litar mest på i hela världen och damn vilka vackra bilder vi fick - och här har ni tre sneak peak bilder att beskåda så länge jag fixar resten. 
Hoppas att ni har en super bra dag :)