TORNADO

Vill få ut alla tankar och händelselopp som försegår i min egna lilla värld. Min kaotiska lilla värld var ingen annan än jag passar in. Där tornados ofta härjar och yr runt alla känslor, upp och ner till höger och vänster. Det som ena sekunden har varit den lugna säkra hamnen förvandlas snabbt till en vit-toppad våg på ett stormigt hav. Som en förlist båt knuffas jag längre och längre ut mot havs, rivs allt för långt ner i djupet av dom höga vågorna. Tyngdlösheten får sitt hårda grepp om mig och sprider ett melankoliskt lugn runt om sig. Tyngdlösheten för i sin tur med sig den gränslösa paniken. Priset för tyngdlösheten måste betalas, måste upp, måste andas. Paniken gör att lungorna krampar ihop sig, kommer inte upp, kan inte andas.
Den rotlösa förlista båten.
Åh, jag vill så gärna ha massa kreativitet till att rita, fota, filma, klippa, ja whatever. Det går inte en dag utan att jag tänker på bloggen och era stackars läsare(som t.o.m. påminner mig om att blogga!) som inte fått några uppdateringar senaste tiden. Det enda jag får gjort i kreativ väg är att övertänka allt, ifrågasätta och processera och skriva ner mina jävliga dagar till ord. Hur roligt det är för er att läsa om mina mörka, deprimerande dagar vet jag ju inte. Har ni förslag på vad ni vill se här i bloggen får ni mer än gärna säga till, det är ju endå för er jag skriver och är kreativ! Fick åtminstone spendera min helg tillsammans med dem som älskar och accepterar mig för den jag är, med allt för mycket god mat, högljudda skratt och salta tårar.
 
Det här är oskämtat det enda jag gjort under en månads tid, en halvklar mandala.. Jag blir så förbannat besviken på mig själv när jag vill uppnå så många drömmar, men alltid faller platt halvvägs p.g.a. den ständiga tviveln på mig själv..
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo