MANIKYRIST

 Får jag lov att presentera min privata manikyrist Carro samt muskelknutten Lady!
För ett tag sen åkte jag iväg in i urskogen för att träffa Carro och kika in deras nya lya. Det var ett jätte sött hus med högt tak och fulsnygga tapeter, jag diggade tapeterna sjukt mycket alltså! Det var så underbart skönt att få naglarna fixade av nån annan för omväxlingens skull, så jag höll på att somna ett tag! Älskade Carro och hennes besatthet av nagellack, hon hade 174 lack att välja mellan.. Tjohej med min jävla beslutsamhetsångest säger jag bara ;) 

Lady då, min underbara Lady som jag helst av allt vill ta med mig hem varje gång vi träffas. Lady är en stor Akita dam som antagligen väger mer än mig och ser ut som världens farligaste hund när hon i verkligheten är jordklotets gosigaste bebis. Hon har verkligen den mest underbara personlighet jag sett hos en hund, man blir så glad när hon kommer emot en med kisande ögon, öronen bakåt och smilet upp till öronen!
Jag måste ju dock medge att första gången jag träffade Lady och hörde hennes skall, så trodde jag att jag skulle skita ner mig! Hon ser verkligen respektingivande ut, men det tog inte länge innan vi lärde känna varanda och jag insåg vilken stor bebis hon egentligen var.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo