VETEGRÄS

Dagens lugna morgonstund med kaffe, vetgräs shot och fröknäcke..
Jo det varju en jätte lugn och skön morgon, ända tills jag tappade fjärrutlösaren till kameran i kaffekoppen.. Hann trycka av en bild så tappade jag greppet om den och PLOPP (för det lät verkligen plopp!!), ner i kaffekoppen. Fiskade upp den, rev ut batteriet, torkade fort av alla delar och hann tänka att nu får jag säkert fan beställa ny. Slängde i batteriet för att kolla om min kära följeslagare sagt upp kontraktet, tryckte på knappen och DEN FUNKADE!! Min älskade trogna följeslagare som jag faktiskt inte vet vad jag skulle göra utan, köpte den för sex år sen och har inte ens bytt batteri i den en enda gång!
 
Nåja, hur som haver så har jag kännt mig lite halvkrasslig och lätt irriterad på sista tiden så jag tänkte prova vetegräs samt att äta bättre! Förväntade mig att shoten skulle smaka mer äckligt än vad det faktiskt gjorde, men det smakade bara klorofyll.

Vetegräs innehåller bl.a. aminosyror. Vetegräs är även rikt på mineraler och då speciellt Jod, Selen, Kalcium, Järn och Zink.
Det innehåller även betydande mängder vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, E och K och flera hundra viktiga enzymer som är svåra att hitta i andralivsmedel
(info: http://passionforhalsa.se/egenskaper-av-vetegras)

Får se om jag känner mig piggare efter en tid med vetegräs då :) Nån av er som har erfarenhet av vetegräs? 

Sanna

Älskar dina bilder, du är jätte duktigt!

Svar: Tack så hemskt mycket sötnos! :)
Katjalie K

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo